Falkenberg Öl & Whiskymässa
Falkenberg Dryckesfestival 2022 vit

Utställare Falkenberg 2022

Här uppdatera vi löpande med klara utställare för mässan 2022 i Falkenberg. De presenteras med lite informaton om deras företag och produkter. Målet är att ha runt 35 utställare.

Deliovin AB

Deras italienska viner kommer från noga utvalda vinmakare som har många år av erfarenhet och där vinmakeriet har gått i arv i flera generationer.
www.deliovin.com

Selected Malts

Selected Malts är en leverantör och distributör av Single Malt Whisky och Rom. Deras varumärken består av Selected Malts Single cask whisky, Selected Malts Rum, Zippin whisky. Som distributör representerar de även Glenallachie Distillery på den svenska marknaden.
www.selectedmalts.se

Skrea Gin

Den torra ginen är först i raden av ett spännande utbud av spritdrycker. Håll ett öga på dem för att se till att du inte går miste om vad som händer härnäst!
www.skreabackedestilleri.com

Subbe bryggeri

Subbe bryggeri är ett hantverksbryggeri beläget strax söder om Varberg. De brygger öl som de själva gillar med fokus på kvalitet, utveckling och ölkultur.
www.subbebryggeri.se

Suseå Choklad

Suseå choklad grundades i Getinge mitt i den vackra halländska Susedalen. De tillverkar praliner för hand och smakerna hämtas från naturen.
Länk

Vendemmia

Vendemmia är ett litet familjeägt företag specialiserat på vin och grappa från Italien. De har främst riktat in sig på regionen Piemonte, där de själva bor delar av året, men utökar nu till fler regioner.
www.vendemmia.se

A-Bay Spirit

Under varumärket A-Bay Spirit släpper Per Ädel, som är en av rom Sveriges största profiler,  limiterade utgåvor av rum, rhum och ron som varit slutlagrad i Svenska ekfat. Han håller också i romprovningar och har tidigare tagit fram sina egna romglas: Sakkarum.
Länk